Over ons

Marktonderzoek is de specialisatie bij uitstek van Devroe Marktstudies

Wij worden uw partner, adviseur én klankbord!

Inge Devroe
Over ons

Wie zijn we?

In 1968 opgestart met focus op advies naar sales en marketing. Sedert 2002 is Inge Devroe zaakvoerder en werd marktonderzoek dé specialiteit. Devroe Marktstudies heeft een jarenlange ervaring én een frisse kijk op de steeds veranderende wereld. Onze klanten willen niet blind varen en via gericht marktonderzoek geven wij de juist inzichten om succesvol te zijn. Een marktonderzoek kan in elke fase van het bedrijfsproces van bij de opstart met een haalbaarheidsonderzoek, tijdens het de werking met inzichten in klantentevredenheid - naambekendheid en imago als op tijdens de zoektocht naar groei met innovatiestudies of gerichte marktinzichten. 

Trouw aan onze roots, nemen we onze taak als marktonderzoeker steeds op als adviseurs.

Dat betekent dat we:

  • ons richten op de specifieke probleemstelling;
  • meedenken met uw organisatie;
  • ons grondig voorbereiden;
  • nauw samenwerken met u, onze klanten;
  • diepgaand kwalitatief onderzoek uitvoeren;
  • praktijkgerichte rapporten en conclusies voorleggen;
  • advies na onderzoek belangrijk is, want een marktonderzoek is nooit een eindpunt, maar een nieuwe stap in uw bedrijfsstrategie. 

Onze klanten

Onze klanten zijn verspreid over heel België en zelfs daarbuiten. We begeleiden zowel grote bedrijven, KMO’s, retailers, innovatieprojecten als starters. Elke klant is uniek voor ons. We werken dan ook telkens weer een nieuwe aanpak uit voor ons marktonderzoek. Op maat van uw bedrijf en uw behoeften.

Telkens op maat

Daarnaast blijven we - op vraag van onze klanten - ook een commerciële adviesrol vervullen. We verlenen niet alleen advies op basis van de resultaten van een marktonderzoek, we zijn ook graag uw klankbord wanneer u met commerciële vragen zit.

Tot slot kunt u ook beroep doen op Inge Devroe als (gast)spreker of trainer. Vanuit haar ervaring en expertise, deelt zij graag haar kennis met u en/of uw medewerkers.  

Devroe & Partners is een erkende adviesinstantie

Meer info vindt u op www.kmo-portefeuille.be. Ons erkenningsnummer is DV.A101809.

Samenwerken? Contacteer ons