Onze diensten

Onderneem niet blindelings

Wij worden uw partner, adviseur én klankbord!

Marktonderzoek Devroe
Marktonderzoek

Marktonderzoek

Marktonderzoek is een vlag die heel wat ladingen dekt. Na een kennismakingsgesprek adviseren we u en kiezen we het meest geschikte onderzoek, afhankelijk van het doel dat u wenst te bereiken of de informatie die u wilt achterhalen. Soms is een combinatie gewenst of een vervolgtraject. Dankzij de verhelderende resultaten hoeft u uw uitdagingen niet langer blindelings aan te gaan.

Ontdek hieronder de meest voorkomende soorten marktonderzoek.

Artboard Created with Sketch.

Geomarketing locatie gebonden studies

Wat is de beste locatie om uw zaak op te starten? Waar kunt u beter geen nieuwe vestiging openen? Een grondig locatie-onderzoek is een must, want de locatie bepaalt mee het succes van uw zaak!

Wij voeren grondige locatie onderzoeken uit voor bouwbedrijven en projectonwikkelaars, van een vlugge quick scan tot een zeer uitgebreid onderzoek met bevragingen.  

 

Personeelstevredenheid

Het is een uitdaging om goede mensen te vinden en te behouden. Een personeelsbevraging kan een nuttige tool zijn in het uitzetten van de strategie. Zowel naar aanwerving toe als naar retentie bij de huidige medewerkers. Een anonieme bevraging via een onderzoeksbureau brengt vaak zaken aan het licht die niet direct zichtbaar zijn op de werkvloer. Op basis van de resultaten van de bevraging kan je concrete acties ondernemen die de betrokkenheid van de medewerkers verhoogt en de algemene sfeer en arbeidsomstandigheden in je organisatie verbetert.

Training en Advies

Training & advies

We stellen onze expertise ook graag ten dienste van u en uw medewerkers. Dat betekent dat u ook op ons beroep kunt doen voor commercieel advies en diverse opleidingen en/of workshops, begeleiden van brainstormsessie. 

Artboard Created with Sketch.

Brainstormsessies

Nood aan frisse ideeën? Inge Devroe heeft opleiding gevolgd bij COCD en is deskundige in de creatieve denktechnieken. Creativiteitsoefeningen dienen vooral bij innovatieprojecten of om nieuwe marktmogelijkheden te ontdekken. De GPS-brainstormkit van Flanders DC kan hierbij eveneens gebruikt worden. 

Artboard Created with Sketch.

Training & workshops

Wij stellen onze expertise ook graag ten dienste van uw en uw medewerkers. De trainingen zijn gegroeid uit onze kennis en ervaring en zijn zeer hands-on. Dit kan gaan van klantgerichtheid, creatief denken, commercieel telefoneren en verkooptechnieken. Deze trainingen gebeuren voornamelijk in een ruimer kader of als gevolg van de noden die blijken uit het marktonderzoek.

Artboard Created with Sketch.

Commercieel advies & klankbord voor uw bedrijf

Ook wanneer we commercieel advies geven, doen we dat op basis van kennis. En die halen we uit een klantenbevraging en een interne audit van de commerciële slagkracht van uw bedrijf. Daarnaast fungeren we ook graag als klankbord voor uw bedrijf of organisatie. Aan de hand van één of meerdere revitaliserende gesprekken, helpen we u uw ideeën af te toetsen en geven we onze objectieve visie. Ons advies gaat over alle aspecten die uw bedrijf beter positioneren op uw markt.

Samenwerken? Contacteer ons